Logo Logo

Proiectele care poartă semnătura arhitecților de la MVDRV au devenit simbol pentru orașele ce le găzduiesc, iar acum, aceștia proiectează și pentru o nouă dezvoltare în centrul Iașului, în cadrul concursului internațional de arhitectură cu invitați, desfășurat de compania IULIUS.

Înainte de prezentarea la Iași a soluției, arhitecții biroului ne povestesc despre provocarea de a participa la această competiție, despre ce înseamnă arhitectura pentru ei și despre cât i-a impresionat orașul - „Suntem mândri să fim o părticică din această istorie” - spune Gideon Maasland Director și Architect MVDRV.

Proiectele propuse de toate cele patru birouri din topurile mondiale de arhitectură, participante la concurs, vor fi expuse publicului larg, în perioada 30 iunie - 14 iulie 2022, la Palatul Culturii din Iași.

Cei interesați vor putea asista și la prezentarea viziunii arhitecților participanți despre noua dezvoltare, dar și despre orașele viitorului, în cadrul conferinței „Cities of the Future”, organizată în parteneriat cu Share Architects, pe 30 iunie, tot la Palatul Culturii.