Iașul de mâine
se clădește de astăzi.

Vă invităm cu entuziasm să descoperiți soluțiile propuse de cele patru birouri din topurile mondiale de arhitectură - Foster+Partners, MVRDV, UNStudio și Zaha Hadid Architects - pentru o nouă dezvoltare în centrul orașului, în dialog cu patrimoniul care definește Iașul din prezent.

Expoziția „Un Iași pentru viitor” este deschisă publicului larg, în perioada 30 iunie – 14 iulie 2022, la Palatul Culturii din Iași, Holul Central. Intrarea este liberă pentru toți ieșenii interesați de dezvoltarea orașului lor, programul de vizitare fiind de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 – 17.00.

Participanți pentru prima dată la un concurs de specialitate din România, arhitecții renumitelor birouri își expun viziunea privind inserția arhitecturii contemporane într-un spațiu recunoscut pentru reperele sale istorice.

Soluțiile vor fi prezentate de reprezentanții Foster+Partners, MVRDV, UNStudio și Zaha Hadid Architects în cadrul conferinței de arhitectură „Cities of the future”, care se desfășoară pe 30 iunie 2022, și poate fi urmărită online, începând cu ora 9:00, aici: https://learn.share-architects.com/.

Vă invităm să fiți parte din orașul de astăzi și din orașul de mâine!